Casa Blixens 10 bud


Casa Blixens 10 bud


Vi beder dig inderligt om at overholde Casa Blixens 10 bud


Hyg jer og nyd huset, byen og den dejlige natur omkring, det kan godt virke lidt voldsomt med alle de regler, men desværre har erfaringer gjort, at det er nødvendigt.


Huset er røgfrit, der er kun rygning på tagterrassen. Der må kun benyttes de små glas til fyrfadslys på tagterrassen, da alle andre former for brug af stearinlys giver store problemer med stearin på   havemøblerne og klinkerne.


Hynderne til havemøblerne skal ind i det lille rum, når de ikke benyttes, dette på grund af alle de omstrejfende katte og eventuelle regnbyger.


Når huset forlades skal alle hynder i de hertil indrette plasticposer.


AC’en bedes benyttes med omtanke, der er slukket, når huset forlades, når der er tændt for AC’en er alle døre og vinduer lukket.


Der må helst ikke flyttes om på noget af møblementet eller blomsterkrukker, er dette meget nødvendigt for jer, bedes alt stilles tilbage, før huset forlades.


Der må ikke efterlades affald eller flasker, på vej til lufthavnen passeres containerpladsen, her bedes det bragt til. Efterlades der alligevel noget, skal der lægges €12 til bortskaffelse.


Huset efterlades opryddet, det betyder ingen opvask. Sengetøj og håndklæder anbringes på badeværelset ved vaskemaskinen, kan det nås er det en stor hjælp at sætte en gang sengetøj i gang i maskinen.


Grill og ovn skal I selv klare rengøringen af.