Om Competa

Badestrande og golfbaner

Torre del Mar med de fine badestrande befinder sig kun ½ times kørsel borte.

Ved kysten ligger også flere af områdets golfbaner, som kan nås på ½ time. En af dem er Baviaera Golf www.bavieragolf.com/ og www.andalucia.com/golf/anoreta/home.htm ca.45 min. kørsel.


Indbyggerne i Cómpeta

Cómpata ligger 638 meter over havet og har ca.4.000 indbyggere, hvoraf ca.2500 er spanske og resten udlændinge, som i mange år er blevet tiltrukket af denne smukke by, som dog aldrig har mistet sit spanske særpræg. Dette har været medvirkende til at netop Cómpeta er valgt til stedet for sommerboliger af folk af mange nationaliteter. På denne måde har byen fået tilført liv og dynamik, der gør den til en levende og spændende by hele året.

Cómpetas vin

Befolkningen i Cómpeta har i århundreder dyrket landbrug, først og fremmest vindruer, som bruges til rosinfremstilling og den berømte Cómpeta moskatelvin. Vinen har gjort Cómpeta til hovedperson i en af de mest kendte og repræsentative fester i la Axarquía-området, den såkaldte "Noche del Vino" (Vinnatten) den 15. august , her byder programmet bl.a. på flamingo musik og dans og masser af vin.

Vejret i Cómpeta

google: Vejret I Competa


Aktiviteter mens du er på ferie i Cómpeta

Forskellige aktiviteter kan bestilles hos Salamandra, der har kontor i Cómpeta:

http://www.malaga-aventura.es


Mere om Cómpeta

Du kan læse mere om Cómpeta på:

www.competa.es

www.absoluteaxarquia.com/areas/competa_gallery.html

Byliv i Cómpeta

Cómpeta er en meget smuk og livlig by med et omfattende udvalg af restauranter, barer, butikker og supermarkeder, der er i det hele taget gode indkøbsmuligheder. Desuden findes her banker, apoteker, internet-caféer og 24-timers lægevagt.

Pool mod betaling

Der er mulighed for at benytte poolen og poolområdet på byens Hotel Balcon mod betaling, dette ligger tæt på Casa Blixen.

Om Competa

Cómpeta ligger i Axarqia regionen i det østlige Andalusien. Byen er placeret på kanten af en nationalpark ved foden af Sierra Almijara bjergene. Nationalparken er meget velegnet til både korte og lange vandreture af forskellig sværhedsgrad. Cómpeta er en af de hvide byer, som Andalusien er så kendt for.

Det er en smuk landsby, som har bevaret sin oprindelige mauriske stil og har masser af interessante krinkelkroge. Gaderne i Cómpeta er smalle og stejle, og overalt i byen har man den smukkeste udsigt til bjergene og ned til Middelhavet.


Kun 60 km fra lufthavnen i Malaga

Cómpeta ligger ca. 60 km. øst for Malaga lufthavn og ca. 18 km. fra kysten. Der er 1 times kørsel fra lufthavnen til Cómpeta.